ROS Solar

ROS Solar

PUNT DE LLUM SOLAR AUTOSUFICIENT

_____________________

En particular, l'ENERGIA SOLAR ha pres i continua prenent cada cop més importància. A Europa, líder en producció d'electricitat a partir d'aquesta energia, cada cop son més les centrals solars construïdes, i aquest apogeu també s'està expandint cap al continent Americà i Asiàtic. El debat sobre la necessitat de trobar energies alternatives a la dels recursos minerals ha acabat imposant una consciència general sobre la necessitat d'estalvi, eficiència i una major consciència sobre el respecte al medi ambient.

 

Amb altures de 4, 5 i 6m, i LLUMINÀRIES LED de 38W, 50W i 63W, es presenten solucions versàtils per a la il·luminació de diferents espais. La possibilitat d'ús dels cinc tipus de distribució òptica previstos a les lluminàries amb font de llum LED permet adaptar-se a la solució més idònea per a les necessitats de projecte plantejades.

 

El sector de l' IL·LUMINACIÓ EXTERIOR no ha quedat al marge d'aquest creixement. En aquest sentit, ROS com a fabricant d'il·luminació ha près part en el sentiment de consciència cap a aquesta creixent demanda de solucions basades en energia fotovoltàica, motivant així el desenvolupament i presentació de la seva gama de punts de llum solars. A més, els origens industrials de la marca ROS vinculats a l'activitat metal·lúrgica, activitat que suposa un notable gast d'energia, ha contribuït a desenvolupar un especial sentit sobre l'estalvi i aprofitament energètic en els processos, es per això que ROS s'ha sentit especialment atret per aquest segment del mercat.

 

Coneixedors de la complexitat que poden comportar determinats projectes d'il·luminació amb energia fotovoltàica, apart de les solucions presentades estudiades per a satisfer les necessitats més habituals, a ROS Il3Luminació oferim estudiar específicament qualsevol altre projecte basant-nos en quatre punts clau com:

> Definició dels requeriments funcionals del projecte.
> Realització d'estudi luminotècnic.
> Preparació de l'estudi de capacitats de captació i emmagatzematge d'energia.
> Planificació de l'execució del projecte en estreta col·laboració amb el prescriptor.

 


Més informació

____________

 

© 2015 COPYRIGHT ROS